Productdesigners, modeontwerpers, architecten, industrieel ontwerpers, theatervormgevers, sierraadontwerpers… ze zien mogelijkheden. Verbanden. Kansen. Ze zijn nieuwsgierig. Ze vragen. Verwonderen. Onderzoeken. Ze kijken en ze voelen. Processen. Materialen. Mensen. Verhalen. Alles wat ze in zich opnemen, vormt de basis van iets nieuws. Van iets moois. Van iets wat het brein prikkelt.

Sporadisch openen we onze fabriek voor een creatief brein. Voor iemand die zich graag laat inspireren door onze wereld. Ons gaas. Onze machines. Onze mensen. Onze processen. Onze materialen. Onze ervaring. Onze mogelijkheden. En onze onmogelijkheden. Want juist dáár, in dat wat nog níet kan; ligt de spanning. Het avontuur. De kans op iets nieuws.

Met Wired Collectiv brengen we creatieve vernieuwers samen met onze ambachtelijk gaasmakers. Om elkaar te inspireren. Om kennis te delen. Om te spelen, te proberen, te pionieren en te vernieuwen. Om samen op te schudden wat wij al 105 jaar denken te weten. En de wereld iets nieuws te brengen.

Zie je kansen?

Stel je vrijblijvend voor via info@wiredcollectiv.com en let’s mesh things up!